pátek 26. října 2007

Připojení k internetu

Děkuji panu Tiboru Tesařovi, že pro nás zjistil následující možnost připojení k internetu:

Jde o radiove pripojeni, rychlost 2Mbps, bez agregace(nedelite se o rychlost s nikym dalsim jako napr. u O2) a bez limitu FUP. To vse za 475Kc (UPC 2Mbps-> 475Kc, O2->179Kc+400Kc pevna linka). To by samo o sobe jeste nebylo tak lakave, ale po telefonatu s technikem teto firmy, ktery ma na starosti primo lokalitu Zlicin, mi bylo receno ze je zde v prvni pulce 2008 planovan rozvod opticke site a rychlost se zvysi na 10Mbps. Za 399 Kc je to jednoznance nejlepsi pripojeni, mnohem lepsi nez napr. UPC.(srovnani 8Mbps internet UPC->1224Kc, O2->1426Kc).

Toto pripojeni by neobnaselo zadne kopani, nybrz pouze natazeni optickeho kabelu na strechu. Po natazeni optickeho kabelu je pry moznost i kabelove televize.

Nabidku teto firmy naleznete na teto adrese, jde o balicek 802.110.MEGA DOMA - 399 (475 s DPH) Kč/1 měsíc

link:
http://www.802.cz/index.php?sec=internet&sub=3#kabeldoma


Zde jeste prikladam informativni email, o ktery jsem poprosil abych Vam mohl tyto informace lepe predat:

-----------------------------------
Dobry den,
Na zaklade naseho telefonického rozhovoru Vam posilam slibene informace k moznosti internetu pro nove stavene objekty Zlicinske Zahrady. Lokalitu mame v tuto chvili pokrytou radiovymi službami (internet - od 2 MBit +telefon), zprovozneni opticke site je planovano cca v první polovine roku 2008, k dipozici by mimo vyrazne vyssich rychlosti sluzeb byla i IPTV, detaily o nasich službách naleznete na nize uvedenych odkazech. Pro realizaci opticke site jsou podminkou alespoň 3 uzivatele internetu v ramci objektu. K zrizeni internetu obecne je v kazdem z objektu zapotřebí také souhlas vlastnika, v příloze ho naleznete v nejobecnejsi forme - obnasi jak pripojeni přes radio tak kabelem.

http://www.802.cz/index.php?sec=internet&sub=3#kabeldoma
http://www.802.cz/index.php?sec=telefon&sub=7
http://www.802.cz/index.php?sec=televize&sub=7

V příloze tez naleznete plakatek. Pokud budete mit jakekoliv doplnujici otazky nevahejte me kontaktovat. Jakmile bude možno si objekty prohlednout zevnitř (vc. Strechy) rad bych si s Vami dal osobní schuzku.
S pozdravem
Daniel Turek

Ing. Daniel Turek
MATTES AD, spol. s r.o.
mobil: +420 775 802 104
e-mail: turek@802.cz
url: www.802.cz , www.mattes.cz

-----------------------------------

Me osobne se toto zda jako velice dobra alternativa k Wifi a O2, jedinym moznostem pripojeni na internet. Verim, ze vetsina z nas bude mit o internet zajem, a proto by bylo dobre zvazit vsechny moznosti.

s pozdravem
Tibor Tesar
dum 6.

Žádné komentáře: